درمان آرتروز شانه
آرتروز شانه توسط عوامل ژنتیکی و رفتاری ایجاد می شود.
- جنسیت: آرتروز شانه در زنان شایع تر از مردان است.
- ژنتیک: عوامل ارثی استحکام و دوام غضروف و همچنین نحوه چسبیدن آن به استخوان را تعیین می کند. فردی با غضروف ضعیف تری نسبت به افراد دیگر احتمال ابتلا به OA را دارد، حتی زمانی که در فعالیت های مشابه شرکت می کند.
- استرس های مکرر: افرادی که شغلشان نیاز به بلند کردن یا هل دادن مکرر دارد، مانند فعالیت هایی که در حین کار دستی انجام می شود، مفاصل خود را تحت فشارهای جزئی قرار می دهند که می تواند توسعه OA را تسریع کند.
- مشارکت ورزشی، به ویژه ورزش هایی که نیاز به حرکت زیاد شانه دارند. ورزشکارانی که در فعالیت های تکراری شرکت می کنند بیشتر مستعد از دست دادن غضروف هستند. آنها همچنین به احتمال زیاد به شانه خود آسیب می زنند، که می تواند منجر به آرتریت پس از ضربه (نوعی OA ناشی از آسیب به جای افزایش سن) شود.
درمان آرتروز شانه
در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای این عارضه التهابی و دردناک وجود ندارد، اما درمانهای غیرجراحی میتوانند پیشرفت آن را کاهش داده و به مدیریت درد در شانه کمک کنند. این گزینه ها عبارتند از: اصلاح فعالیت، استراحت دوره ای، کمپرس سرد، فیزیوتراپی، داروهای ضد التهابی مانند آسپرین یا ایبوپروفن، و تزریق استروئید.
استراحت دادن به شانه و کاهش سطح فعالیت برای جلوگیری از وارد شدن فشار به مفصل شانه ضروری است. این کار از تشدید آسیب دیدگی جلوگیری می کند.
قرار دادن کمپرس یخ بر روی شانه دردناک و ملتهب می تواند علائم بیمار را تا حد زیادی تسکین دهد.
فیزیوتراپی شانه موثرترین روش درمان غیرجراحی آرتروز شانه است که به تسکین علائم ، افزایش تحرک شانه و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک زیادی خواهد کرد ، متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی در شهریار خدمات تخصصی فیزیوتراپی شانه را ارائه می دهند.
در صورت لزوم، درمان جراحی می تواند بسیار موفق باشد جراحی روی شانه رایج است و میزان موفقیت آن بیش از ۹۰ درصد است. عوارض کم و غیر معمول است. با این حال، اگر OA پیشرفته دارید، وضعیت روتاتور کاف گزینههای جراحی شما را تعیین میکند.
اگر روتاتور کاف شما دست نخورده است، بهترین گزینه احتمالا تعویض کامل شانه است. در این جراحی. بیمار می تواند عملکرد تقریباً طبیعی شانه را بدون درد داشته باشد.
اکثر بیماران برای بازیابی قدرت، حرکت و استقامت خود به فیزیوتراپی نیاز دارند. و بهبودی نیاز به زمان دارد. جراح با بیمار کار می کند تا مشخص کند که چه زمانی باید فیزیوتراپی را بعد از جراحی شروع کند.
کلمات مرتبط :
درمان آرتروز شانه – فیزیوتراپی شانه – فیزیوتراپی در اندیشه – فیزیوتراپی در شهریار