روشهای درمانی آرتروز زانو

روشهای درمانی آرتروز زانو

روشهای درمانی آرتروز زانو

هنگامی که شدت بیماری به طور دقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، پزشک می تواند یک دوره درمانی مناسب را توصیه کند. این با توجه به موقعیت منحصر به فرد بیمار انجام می شود زیرا هرکسی شاخص ها و محدودیت های خود را در مورد درمان خواهد داشت.

می توان از یک برنامه ورزشی برای بهبود قدرت ران و سایر عضلات اطراف مفصل استفاده کرد. این امر ضروری است زیرا این ماهیچه‌ها قدرت لازم برای حرکت مفصل را فراهم می‌کنند و در عین حال ضربه‌ها را از بین می‌برند و از فشار بیش از حد زانو جلوگیری می‌کنند.

درمان بیولوژیکی یک تکنیک پزشکی است که برای درمان ناهنجاری های غضروف و مایع سینوویال استفاده می شود. این شامل استفاده از تزریق اسید هیالورونیک برای تسکین درد و کاهش تنش در مفصل است. تزریق پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) نیز ممکن است برای دستیابی به نتیجه مشابه مورد استفاده قرار گیرد.

درمان های دارویی، به صورت خوراکی یا تزریقی، ممکن است برای تسکین درد زانو که به طور قابل توجهی بر زندگی روزمره بیمار تأثیر می گذارد، استفاده شود.

دیگر روشهای درمانی آرتروز زانو

فیزیوتراپی می تواند به تسکین درد زانو کمک کند و ممکن است شامل درمان اولتراسوند، لیزر درمانی و توانبخشی فیزیکی قبل و بعد از جراحی باشد. فیزیوتراپی زانو موثرترین روش درمان غیرحراحی آرتروز زانو و دیگر مشکلات مفصلی است که در کلینیک فیزیوتراپی رویش در شهریار به مراجعه کنندگان عزیز ارائه می شود.

جراحی آرتروسکوپی یک روش جراحی است که شامل قرار دادن دوربین میکروسکوپی در زانو است. سپس دوربین تصاویر را به یک صفحه نمایش می فرستد تا جراحان تصویر واضحی از وضعیت داخلی زانو داشته باشند. این روش معمولاً برای درمان بیماران مبتلا به پارگی منیسک یا تاندون، آسیب غضروف یا زانوهای قفل شده استفاده می‌شود، اگرچه چنین درمانی تنها پس از بررسی دقیق توسط متخصصان پزشکی انجام می‌شود.

آرتروپلاستی یکی دیگر از گزینه های موجود برای بیمارانی است که به دنبال درمان برای زانو درد هستند. آرتوپلاستی می تواند دامنه حرکتی مفصل را افزایش دهد، بنابراین زندگی افرادی که از آرتروز رنج می برند را بهبود می بخشد. در حال حاضر دو روش آرتروپلاستی برای بیماران وجود دارد:

آرتروپلاستی کامل زانو و آرتروپلاستی تک بخش زانو. هر یک از این روش ها مزایا و محدودیت های خاص خود را دارند.

باید به خاطر داشت که درد زانو و سایر علائم مرتبط با آن به طور قابل توجهی در هر مورد متفاوت است. به این ترتیب، بیمارانی که شروع به مشکوک شدن به آرتروز زانو می کنند باید به پزشک مراجعه کنند تا از غربالگری و تشخیص در همان ابتدا اطمینان حاصل شود که درمان بعدی مناسب را امکان پذیر می کند. با این حال، اگر بیماران بتوانند به خوبی از سلامت خود مراقبت کنند، به این معنی که وزن بدن خود را تنظیم کنند، به طور منظم ورزش کنند تا عضلات پا تقویت شوند و از فعالیت هایی که زانوها را تحت فشار بیش از حد قرار می دهد اجتناب کنند، می توانند به طور موثر احتمال زانو درد را کاهش دهند. ضمن اینکه طول عمر این مفاصل حیاتی را نیز افزایش می دهد.

 

کلمات مرتبط :

روشهای درمانی آرتروز زانو – درمان آرتروز زانو با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی زانو در شهریار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست