فیزیوتراپی کمردرد موثرترین روش در درمان غیرجراحی کمردرد و عامل بوجود آورنده آن است که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی رویش در شهریار می توانید از آن بهره مند شوید.
کمردرد رایح ترین اختلال سیستم اسکلتی بدن انسان است که روانه افراد زیادی را به سمت مراکز درمانی و کلینیک های فیزیوتراپی می کشاند.
درمان کمردرد با روش هایی همچون فیزیوتراپی در اغلب موارد موثر واقع شده و نیاز به انجام اعمال جراحی پرحطر و پر هزینه را کاهش می دهد.
برای درمان کمردرد ابتدا باید عاملی که در ایجاد آن نقش داشته مشخص شود.
پزشک و فیزیوتراپیست برای تشخیص علت درد علاوه بر معاینه فیزیکی و بررسی پرونده پزشکی بیمار از روش های تصویربرداری ام آر آی ، سی تی اسکن و … بهره می برد و بر اساس نتایج بدست آمده بهترین راهکار درمانی را توصیه می کند.
تکنیک های منوال تراپی ستون فقرات ، لیزر پرتوان و لیزر کم توان ، مگنت تراپی ، الکتروتراپی ، تراکشن ستون فقرات ، درای نیدلینگ ، ماساژدرمانی ، گرما و سرما درمانی در کنار تنظیم برنامه ورزشی که شامل تمرینات کششی و تقویتی می شوند از مهم ترین راهکارهای فیزیوتراپی کمردرد هستند.
فیزیوتراپی علاوه بر کمک به کاهش احساس درد و تخفیف سایر عوارض نقش موثری در جلوگیری از پیشرفت بیماری دارد و با تقویت عضلات احتمال بروز آسیب دیدگی مجدد را نیز به حداقل می رساند.
تکنیک های درمان دستی و کایروپراکتیک نیز با جااندازی مفاصل و بافت های نرم در محل اصلی خود به بهبود مشکلات ستون فقرات که منجر به بروز کمردرد شده اند کمک زیادی می کند.
لیزر پرتوان یکی از روش های موثر در فیزیوتراپی کمردرد است ، لیزر پرتوان موجب افزایش انرژی در دسترس سلول ها شده و به همین دلیل هم به تسکین درد و التهاب کمک می کند هم روند بهبودی را سرعت می بخشد.
گرما و سرما درمانی از روش های موثر در تسکین کمردرد هستند ، گرما سبب افزایش جریان خون در محل دردناک شده و از این طریق هم به تسکین درد کمک می کند هم سبب افزایش دامنه حرکتی کمر می شود ، سرما درمانی نیز التهاب ایجاد شده در بافت های آسیب دیده را تخفیف می دهد.
فیزیوتراپی کمردرد
شایع ترین دلایل کمردرد
- بیماری های ستون فقرات مانند آرتروز ستون فقرات ، بیرون زدگی دیسک کمر ، درد سیاتیک ، تنگی کانال نخاعی ، پارگی دیسک ها ،لغزش و سرخوردگی مهره ها
- اسکولیوز
- تومورهای نخاعی
- شکستگی ستون فقرات
- سرطان ستون فقرات
- شکستگی مهره ها
- بیماری های روماتیسمی مانند اسپوندیلیت آنکیلوزان
- ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺳﺘﻮﻥ ﻓﻘﺮﺍﺕ
- بلند کردن و حمل اجسام سنگین
- وضعیت نامناسب ستون فقرات هنگام بلند کردن اجسام
- وارد شدن فشار بیش از حد به ستون فقرات به دلیل انجام فعالیت های ورزشی و شغلی سنگین
- انجام تمرینات ورزشی بدون آمادگی قبلی و گرم کردن بدن
- آسیب مستقیم به ستون فقرات در اثر حوادثی همچون تصادفات رانندگی یا سقوط از ارتفاع
- وضعیت بد هنگام خوابیدن مانند خوابیدن روی شکم
- ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ
- خم کردن و چرخش ناگهانی ستون فقرات
- کشیدگی بیش از حد عضلات کمر
- ضعف عضلات کمر
- اضافه وزن بیش از حد
- پوکی استخوان
- عادات نادرست حرکتی هنگام نشستن و راه رفتن
- خوابیدن روی تشک غیر استاندارد
- استفاده طولانی مدت کفش های پاشنه بلند
- رانندگی به مدت طولانی
- تغذیه نامناسب
- سیگار کشیدن
- بزرگ بودن غیر طبیعی شکم
- پشت میز نشینی به مدت طولانی
- کم تحرکی
کلمات مرتبط :
فیزیوتراپی کمردرد – درمان کمردرد با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی در شهریار